Over mij

Over Mij Marijke de Pater

De aantrekkingskracht tot paarden begon op jonge leeftijd en loopt als een rode draad door mijn leven. De opleiding en verzorging van een paard en de band die daarbij ontstaat is iets unieks. Vanuit deze passie ben ik diergeneeskunde gaan studeren.

Afgestudeerd als dierenarts

Begin 2011 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Daarna heb ik op verschillende klinieken veel ervaring op mogen doen op het gebied van orthopedie, revalidatie, gynaecologie en de ambulante geneeskunde. Vanuit mijn drive en leergierigheid volg ik veel nascholingen en cursussen op deze gebieden.

Gespecialiseerd als chiropractor

Vanaf 2015 ben ik lid van de ISELP ( International Society of Equine Locomotory Pathology). In 2016 ben ik afgestudeerd aan de FES (focusontheequinespine) als chiropractor voor paarden. Tevens ben ik erkend dierenarts paard. Vanuit mijn ervaring als ruiter vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de klant en een brede visie na te streven.

Breed netwerk met specialisten

Door mijn ervaring in de paardenwereld heb ik een breed netwerk aan specialisten om mee samen te werken. Deze brede visie zorgt voor een efficiëntere totaalaanpak. Mijn doel is niet alleen een huidig probleem oplossen, maar om samen te werken aan een gezonder sterker paard om toekomstige problemen voor te zijn.

Impressies van tijdens de consulten

Kreupelheidsonderzoek
Röntgenfoto’s maken
Chiropractor
Klinische keuring

U kunt ons bereiken als u op zoek bent naar een paardendierenarts in de omgeving van:

Arnhem  –  Ede  –  Bennekom  –  Lunteren  –  Nijmegen  –  Oosterbeek  –  Renkum  –  Wageningen  –  Wolfheze